HomeREC Head OfficeKlikoni per nderrimin e gjuhesSearchContact Us
 
 
Publikime nga zyra e REC-ut në Kosovë
 
 


BUJQËSIA EKOLOGJIKE

 


MBETURINAT, PAKETIMET DHE MJEDISI

 

 SHOQËRIA DHE MJEDISI I SAJ

 STRATEGIC ENVIRONMENTAL ASSESSMENT OF KOSOVO 2001

Full Report

 


STRATEGIC ENVIRONMENTAL ASSESSMENT OF KOSOVO 2001

Summary Report


KONVENTA AARHUS NĖ PRAKTIKĖ

Doracak pėr zyrtarėt komunal

   

PĖRAFRIMI I PARIMEVE TW KONVENTĖS AARHUS NĖ LEGJISLACIONIN MJEDISOR TĖ KOSOVĖS

Raport studimi

 

PLANI I KOSOVĖS PĖR VEPRIM NĖ MJEDIS

Dokumenti i plotė

   

NJE PERRALLE MODERNE - KOSOVA C 2100

 

 

STRATEGJIA E KOSOVĖS PĖR MJEDISIN

 
Zyrja kryesore e REC-utHome Kerko Lart