Klikoni per nderrimin e gjuhesREC Head OfficeSearchContact Us
 

 

Home

REC-u në Kosovë

Grantet

Publikimet

REC Buletini

REReP

Projektet

Lista e OJQ-ve

Links

Kontakt

 

Vizioni ynė ėshtė Kosova me standarde tė larta mjedisore, me pjesėmarrje aktive tė publikut nė procesin e zhvillimit tė qėndrueshėm

Misioni i Qendrës Rajonale të Mjedisit është që të ndihmoj në zgjedhjen e problemeve mjedisore në Evropën Qendrore dhe Lindore, më nxitjen e bashkëpunimit në mes organizatave jo-qeveritare, qeverive, bizneseve dhe personave tjerë kyq mjedisor, duke përkrahur shkëmbimin e lirë të informatave, me promotimin e pjesëmarrjes së publikut në vendim-marrjen për mjedis, etj.

 

Lajmet mė tė reja

      SECTOR - Master Klasa
Thirrje per Aplikim te OSHC-ve...Qendra Rajonale e Mjedisit - Zyra në Kosovë

FP 160, Kodra e Diellit, Rruga III, Lamela 26,
Prishtinë, Kosova - UNMIK
tel/fax: (+381 38) 552-123
E-mail: info@kos.rec.org

Plani i Kosovёs pёr Veprim nё Mjedis

Pёrmbledhja
Dokumenti i plotё

Downloads:

Raporti mbi Konventen e Aarhusit

Doracak pėr Konventėn Aarhus

Buletini Veror 2006

  Partneriteti pėr Mjedisin

 

              MATRA

 

      Programi SECTOR

Thirrje pėr Grante Nacionale-Roundi II

     Grantet - Roundi I

Thirrje pėr Grante Nacionale-Roundi I

Thirrje pėr Grante Rajonale

 

___________________

Abonohuni në
Mjedisin Javor:

___________________

Zyra qendrore e REC-utKontaktKerkoLart